Verzendinformatie

Wij streven er naar om je bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen. In de meeste gevallen is een bestelling binnen 1-2 dagen in huis. Bestellingen op zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt. In een enkel geval kan de bezorging vertraagd zijn, door omstandigheden. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten en worden er dus geen pakketjes verzonden.
Alle bestellingen boven €55,- worden gratis verzonden! Mocht je niet aan dit bestelbedrag komen betaal je €6,95 per verzending.
Retourneren is niet in alle gevallen gratis. Een volledig overzicht van onze retourvoorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden. Je kan natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen jou dan de retour instructies en het bijbehorende verzendlabel toesturen.

Bestellingen en Retouren

Na bestelling ontvang je van ons een bevestiging. Wanneer je pakket verstuurd is ontvang je per mail van ons een Track & Trace code met de verwachte leverdatum en tijdstip!
Erg vervelend om te horen. Het kan zo zijn dat uw bestelling vertraging opgelopen heeft. We verzoeken u om in ieder geval 5 dagen te wachten na het plaatsen van uw bestelling.

Heeft u na 5 dagen nog geen Track & Trace code of product ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.
Als je een bestelling wilt retourneren kun je je retour aanmelden door een mail te sturen naar info@rustigenacht.nl met hierin je bestelnummer. Wij nemen dan contact op met de retourinstructies.

Betalingen

Wij accepteren betalingen met iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact en KBC/CBC.

If You Have More Questions

Quisque volutpat mattis eros